• degviela, baka, suknis
Page 1 of 1

degviela, baka, suknis

Posted: Fri Jan 06, 2012 10:07 am
by kbarons
vai te kads veic motora diagnostiku? saab 900s 2,5v8
un ka sim modelim var pieklut degvielas suknim un limena raditajam?

problemas apraksts: bija sabojajies ventilis kas degvielas reika ir pirms spiediena regulatora, teceja ara degviela, degvielas limena raditajs ta ari nenokritas, no pus bakas tika tikai lidz 1/4.. pectam leju leju degvielu, jau 3/4 saleju, degviela atkal pie 1/2 bakas beidzas, ieleju 3 litrus lai tiktu lidz majam, nomainiju to ventili un mierigi nobraucu 250km lidz atkal pie 1/4 motors apstajas jo itka nav degvielas:huh: bet reali sajuta tada ka tur kkas tomer ir baka, jo ari tad kad itka degviela ir cauri, uz isu bridi pielaist var, bet motors burbulo un pectam noslapst. domaju- tehniski rupja vaina vai kkas ar elektronikam/sukniem/dacikiem/bakuB)

Re:degviela, baka, suknis

Posted: Fri Jan 06, 2012 11:18 am
by Arnijs
Interesants Tev modelis! ;) V8

Bet- ja par lietu, tad piekļūt var noņemot bāku. Pieļauju gan, ka vecums būs darījis savu un tās atsaites tik viegli nemaz neskrūvēsies.

Re:degviela, baka, suknis

Posted: Fri Jan 06, 2012 12:00 pm
by kbarons
atvainojos, v6. domaju 1, rakstu citu :D
nu ok, tad pirms bakas nemsanas varetu varbut diagnostiku uztaisit, check engine ari taka deg. kurs seit ar to nodarbojas un cik $?

Re:degviela, baka, suknis

Posted: Fri Jan 06, 2012 12:28 pm
by Arnijs
Pēc Tevis aprakstītajiem simptomiem, tur nekāda elektronikas diagnostika neko vairāk (smalkāk) nepateiks. Jāņem nost bāka un viss.