• Krāsošana
Page 1 of 6

Krāsošana

Posted: Wed May 22, 2013 3:49 pm
by donalds_dax
Sveiki kolēģi! Vai varat ieteikt vietu, kur kvalitatīvi un par saprātīgu cenu izlabot dažus kosmētiskus defektus auto virsbūvē un veikt krāsošanu? Mana līdzšinējā pieredze aprobežojas ar Senson Paint un Auto Brasla. Par pirmo varu teikt tikai labus vārdus, tikai šoreiz jāmaksā man pašam, ne apdrošinātājam, tādēļ gribu uzzināt, vai to pašu nevar izdarīt tikpat labi, bet par kādu ceturtdaļu lētāk (novērtēja uz Ls 500 par četrām detaļām un visa auto pulēšanu). Ar otro īsti laba pieredze nesanāca, jo pēc aptuveni gada uzrādījās vairāki defekti, bet nu jāsaka arī, ka es nemēģināju vest sarunas par pārtaisīšanu, varbūt arī viņi atzītu savu fēleri. Manīju te krāsošanas guru Ainaru, bet saprotu, ka viņš vairs nepraktizē(?).

Re: Krāsošana

Posted: Wed May 22, 2013 5:11 pm
by mrpinkeyes
http://www.sintijaauto.lv/" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Krāsošana

Posted: Wed May 22, 2013 8:16 pm
by alpins
http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=8027" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Krāsošana

Posted: Wed May 22, 2013 10:07 pm
by elmo
http://www.veguauto.lv/" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Krāsošana

Posted: Wed May 22, 2013 10:13 pm
by elmo
donalds dax wrote:Sveiki kolēģi! Vai varat ieteikt vietu, kur kvalitatīvi un par saprātīgu cenu izlabot dažus kosmētiskus defektus auto virsbūvē un veikt krāsošanu? Mana līdzšinējā pieredze aprobežojas ar Senson Paint un Auto Brasla. Par pirmo varu teikt tikai labus vārdus, tikai šoreiz jāmaksā man pašam, ne apdrošinātājam, tādēļ gribu uzzināt, vai to pašu nevar izdarīt tikpat labi, bet par kādu ceturtdaļu lētāk (novērtēja uz Ls 500 par četrām detaļām un visa auto pulēšanu). Ar otro īsti laba pieredze nesanāca, jo pēc aptuveni gada uzrādījās vairāki defekti, bet nu jāsaka arī, ka es nemēģināju vest sarunas par pārtaisīšanu, varbūt arī viņi atzītu savu fēleri. Manīju te krāsošanas guru Ainaru, bet saprotu, ka viņš vairs nepraktizē(?).
Sensona krāsojumu uz Griffina man Ainārs izbrāķēja! Novilka ar pirkstu un paprasīja, kas tā par apelsīna mizu!? :mrgreen:
Pēs sensona krāsošanas man nokrita durvju moldings, kas bija pielīmēts ar abpusējo līmlenti! Foršais remonts,- ietaupīja uz stiprinājumiem. Bet naudu viņiem apdrošinātājs samaksāja labu, labo!

Lai gan ja tā padomā, šodien vilkatim nokrita tieši tas pats moldings, tajā pat vietā, laikam pirmspārdošanas krāsošana taisīta Sensonā! :mrgreen::mrgreen:

Pozitīvais Sensonam bija tas, ka nokrāsoja ļoti ātri!

Re: Krāsošana

Posted: Wed May 22, 2013 10:21 pm
by Ainars
es tagad krasoju pie Nissan diilera Nordee..
apdroshinashanas gadijumus briivi, ja akceptee taami..... par naudu laikam sanaaks dargak nekaa piemeram tai pashaa Pichee..

Re: Krāsošana

Posted: Thu May 23, 2013 8:41 am
by GuntisG
Vai kāds var kaut ko pateikt par servisu "Spīdola", kas atrodas Mežciemā blakus "Amerikas auto". Kā viņiem ar krāsošanas kvalitāti?

Re: Krāsošana

Posted: Thu May 23, 2013 10:45 am
by Gac
Ceru, ka tev reklamēt to kantori nav sava interese... Lai nu kā, neiesaku nevienam. Daudzi klienti ar šamiem ir ieberzušies...

Re: Krāsošana

Posted: Thu May 23, 2013 12:10 pm
by elmo
Es tikai zinu, ka mums ar viņiem ir korporatīvais līgums par flotes apkalpošanu. Transportnieki nav bilduši nevienu sliktu vārdu, bet ja būtu bijis kašķis, tad jau tas būtu mans darbs! :mrgreen:
Es pats tur nav bijis, tikai sievastēvs bija volvoklubā salasījies, ka esot ok!

Bet man piekrāsošanas jautājums arī aktuāls, tā kā, es ar lasu ar interesi.

Re: Krāsošana

Posted: Thu May 23, 2013 3:02 pm
by Bārda
Rūpīgi sekoju līdz. Ļoti aktuāls jautājums. Šī pagājusī ziema izrādījas ļoti sāļa arī manam 15 gadu jubilāram.

Re: Krāsošana

Posted: Thu May 23, 2013 6:06 pm
by envoy
Tas pats šeit...

Re: Krāsošana

Posted: Thu May 23, 2013 7:09 pm
by Gac
elmo wrote:Es tikai zinu, ka mums ar viņiem ir korporatīvais līgums par flotes apkalpošanu. Transportnieki nav bilduši nevienu sliktu vārdu, bet ja būtu bijis kašķis, tad jau tas būtu mans darbs! :mrgreen:
Es pats tur nav bijis, tikai sievastēvs bija volvoklubā salasījies, ka esot ok!

Bet man piekrāsošanas jautājums arī aktuāls, tā kā, es ar lasu ar interesi.
Nu, varbūt pēdējā laikā kaut kas ir mainījies, bet, nu ap 2007. - 2009. gadu tas bija ārprāc. Konkrēts gadījums - klientu apdrošinātājs, neatceros vairs kurš, nosūtīja uz minēto kantori remontēt auto. Sākās ar to, ka teica, ka uz vakaru (bija ziema) būs gatavs. Klients nevarēja tikt, teica, ka atbrauks nākamajā dienā... neatceros kā, bet pierunāja, lai nākamajā vakarā brauc. karoče, izņēma mašīnu. It kā pats vainīgs, ka pustumsā ņēma un neapskatījās, bet nākamajā dienā konstatēja, ka krāsa diezgan radikāli atšķiras, vietām likās, ka krāsa nebija virsū vispār un tā krāsa pēc mazgāšanas sāka iet nost... vēl tur kaut kas bija, neatceros vairs. Lai nu kā, viņš aizbrauca atpakaļ, šie pateica, ka neko nezinām, pats aktu parakstīji, tad nu ej pats zini kur...
Tad vairāki ir teikuši, ka viņi tāmēs mēdzot ielikt detaļas maiņu un, kad apdrošinātāji to saskaņo, tad šie stiķē kopā veco u.tml. kretīnības dara...

Re: Krāsošana

Posted: Fri May 24, 2013 12:04 am
by donalds_dax
Tā jau es domāju, cik sābistu, tik viedokļu. Tiec nu gudrs :) Jebkurā gadījumā paldies par atsaucību! Izskatās, ka jāpamēģina tas būmeristu slavētais Speed3, tas turklāt man tepat pie mājām. Ar Veģiem tātad labāk neeksperimentēt, Norde izklausās, ka nebūs lētāk, bet par Sintiju vedoklis pagaidām tikai Pinkeyes. Ziņošu par rezultātiem.

[ Post made via iPad ] Image

Re: Krāsošana

Posted: Fri May 24, 2013 9:00 am
by elmo
Atsauksmes un HD bildes studijā! :wink:

Re: Krāsošana

Posted: Fri May 24, 2013 10:26 am
by Gac
Savā laikā sanāca pastrādāt ar Auto Brasla, nu, to, kas Caunem pieder pretī Dominai uz Braslas ielas sākuma. Es tur vairākas reizes vedu savējo auto un arī klientus sūtīju. It kā sūdzību nebija, kaut gan kaut kad internetā biju lasījis arī negatīvas atsauksmes...