• klaksk pusass
Page 1 of 1

klaksk pusass

Posted: Sun Jul 05, 2009 1:14 pm
by berzaine
9000 labaja puse klaksk pusass, vai kas. vai nomanit var pats vai jaabrauc uz servi, un kas jadara lai nomainitu. varbut kads ir to darijis un var sniegt kadu padomu.

Re:klaksk pusass

Posted: Mon Jul 06, 2009 12:52 am
by kipils
mironene ir beigta. nomainīt var pats, ja pirmkārt ir instrumenti un spēka atskrūvēt pusasi. tad vēl vajag spicās ''flaķenes''lai sprostgredzenu paplestu un skrūvspīles un āmuru. ;)

Re:klaksk pusass

Posted: Sat Jul 11, 2009 11:15 pm
by Walcha
pirmkaart, vajag apskatiities vai kaada no aizsarggumijaam nav caura vai nomukusi, ja taa tad skaidrs kur vainu mekleet. taalaak, atskruuveet pussasi-tas ir to lielo uzgriezni diskam tieshi pa vidu, tad nonjemt riteni, tad atskruuveet to visu klamburu (pie kura naak klaat stuures pirksts, sharniirs utt) no stupicas, vai kaa vinju tur pareizi (2 skruuves lielaakas, garas). tad pusasij jaatbriivo savilceejgredzeni, kas nospiezh un tur vietaa aizsarggumiju. tad pusasi var nonjemt un opereet taalaak, sakopt veco vai likt citu.

Re:klaksk pusass

Posted: Sun Jul 12, 2009 12:35 am
by edijs
Un sprostgredzena noņemšanai tiešām par ļaunu nenāks plaķenes ar asiem galiem. Ar diviem skrūvgriežiem, nazi un vēl kaut kādiem rīkiem, kas bija pa rokai, tā procedūra ievilkās un konkrēti izbesīja. :)

Re:klaksk pusass

Posted: Sun Jul 12, 2009 10:18 am
by berzaine
paldies visiem par padomiem. izdevaas.