• Plašākai publikai
Page 1 of 3

Plašākai publikai

Posted: Thu Aug 07, 2008 12:40 am
by FunnyFox
Gribu atgādināt, ka arī tiem interesentiem, kas iegriežas te kā lietotāji vai viesi, bet nav starptautiskās SAAB klubu tikšanās dalībnieku skaitā, ir virkne iespēju sekot līdzi notikumiem un ik pa brīdim nobaudīt īsti SAABisku atmosfēru, un te ir mazā programmiņa visai plašajai auditorijai, kas vēl nezin, ko iesāks tuvākajās dienās:
- Ceturtdien, 7.augustā 17:00-19:00 Talsu centrā pie pilskalna pieminekļa „Koklētājs” SAABu izstāde pēc trīs dienu tūres „Nice Place Latvia” pa Kurzemi;

- Piektdien, 8.augustā ap pusdienlaiku līdzīgi gājputnu baram SAABi dosies no Kurzemes uz Vidzemi caur Rīgu, pa ceļam ielūkojoties mūsu autodārgumu glabātuvē Rīgas Motormuzejā. Šī ir iespēja tiem, kam slinkums izkustēties no pilsētas, novērot padaudz vienas markas automobiļu (ir reģistrējušās 130 ekipāžas!) vienuviet un gandrīz vienlaikus;

- Sestdien, 9.augustā no plkst. 15:00 divu trīs stundu garumā SAAB izstāde Cēsīs Raunas ielā, kura tajā laikā būs slēgta satiksmei, un apmeklētāji varēs aplūkot daudz un skaistus, neparastus un neredzētus braucamrīkus;

- Svētdien, 10.augustā 11:00-13:00 Cēsu rajona „Mežrozēs” brīva ieeja pasākuma norises vietas teritorijā visiem interesentiem.

Visi laipni aicināti uz notikumu vietām, jo ticu – tas būs priecīgu emociju lādiņš ilgam laikam. Jūtos „līdzvainīga” labā nozīmē un esmu pateicīga Latvijas SAAB klubam par to, ka man ir iespēja savā veidā būt par pasākuma krustmāti,- tieši tā es jūtos, aizkustinoši un mīļi.

Re:Plašākai publikai

Posted: Thu Aug 07, 2008 12:51 am
by JZi
Taa kaa diemzheel dazhaadu apsveerumu deelj nesanaaks piedaliities salidojumaa kaa biedram, tad vismaz paldies par iespeeju, ka vareeshu visus redzeet ceesiis :woohoo:
buushu klaat kaa likts B)

Re:Plašākai publikai

Posted: Thu Aug 07, 2008 1:08 am
by Yukki
Jūtos baigais hakeris, jo man šķiet izdevās Normundu iznest uz pirmo lapu: http://www.saabclub.lv/index.php?option ... 6&Itemid=1 :)

Re:Plašākai publikai

Posted: Thu Aug 07, 2008 1:14 am
by FunnyFox
Paldies, to Tu patiesi labi darīji! :)
Nez kamdēļ no manas sejas šodien vairs nenozūd viegli SAABisks smaids, gluži kā Džokondai. :)

Re:Plašākai publikai

Posted: Thu Aug 07, 2008 2:59 am
by Normunds
Trešdien kādam no dalībnieku SAABiem ir bijušas karburatora ķibeles. Bet šoreiz tehniskās palīdzības puiši esot palikuši ar "garu degunu", jo ātrāk notikuma vietā bijusi un palīdzēt piesteigušies Somijas SAAB kluba senioru ekipāža. Tā ātri vien "pierunājusi" karburatoru atkal "sadarboties"
:P

Re:Plašākai publikai

Posted: Thu Aug 07, 2008 8:24 am
by Timotins
Gribēju uzzināt, vai no Kurzemes puses SAAB karavānai paredzēts braukt caur Jūrmalas kūrortpilsētu? Ja, jā tad būtu gatavs pievienoties kolonai līdz pat Rīgas Motormuzejam, jo izskatās, ka šis brīnišķais pasākums ies man secen ar olimpiskiem darbiem! Gribētos kaut vai šo mazumiņu! Lai jums izdodās!

Re:Plašākai publikai

Posted: Thu Aug 07, 2008 8:32 am
by Yukki
Timotins wrote:Gribēju uzzināt, vai no Kurzemes puses SAAB karavānai paredzēts braukt caur Jūrmalas kūrortpilsētu? Ja, jā tad būtu gatavs pievienoties kolonai līdz pat Rīgas Motormuzejam, jo izskatās, ka šis brīnišķais pasākums ies man secen ar olimpiskiem darbiem! Gribētos kaut vai šo mazumiņu! Lai jums izdodās!
Principā sākumā bija plānots, ka kolonnas neveidosim, tomēr tās veidojas pašas no sevis dabiskā ceļā, jo ārzemju viesu ir daudz un neviens īpaši viens braukt nevēlas:) Piektdien pirmspusdienā uzzvani Valtam, lai precizētu laikus un "situāciju uz ceļa", varbūt izdodas pievienoties! Lai veicas, TV Olimp, gaidam Rekordus un labākos LV startu skatpunktus!:)

Re:Plašākai publikai

Posted: Thu Aug 07, 2008 8:38 am
by Timotins
Paldies!

Re:Plašākai publikai

Posted: Thu Aug 07, 2008 4:47 pm
by Smith
Cik ļoti gribās tur būt... :lol: :cheer:

Re:Plašākai publikai

Posted: Thu Aug 07, 2008 5:11 pm
by Yukki
Smith wrote:Cik ļoti gribās tur būt... :lol: :cheer:
Kas liedz? Šodien uz Talsiem - aidā!
P.s.Tavs auto šķiet uz Tallinas stāv ar visiem karogiem, ne? :)

Re:Plašākai publikai

Posted: Thu Aug 07, 2008 6:58 pm
by Smith
Yukki wrote: P.s.Tavs auto šķiet uz Tallinas stāv ar visiem karogiem, ne? :)
Manējais stāv uz A.Briāna ielas, kas ir Tallinas ielas turpinājums. ;)

Re:Plašākai publikai

Posted: Thu Aug 07, 2008 7:56 pm
by iRAFAR
Vo škrobe... Tik daudz variantu, bet nesanāk pievienoties...

Re:Plašākai publikai

Posted: Thu Aug 07, 2008 9:31 pm
by Smith
Rītā jāmēģina būt pie Motormuzeja.:cheer:

Re:Plašākai publikai

Posted: Thu Aug 07, 2008 10:22 pm
by iRAFAR
iRAFAR wrote:Vo škrobe... Tik daudz variantu, bet nesanāk pievienoties...
2 haļavnās biļetes uz baletu Cēsīs = Cēsīs par vienu SAABu vairāk
:woohoo:

Re:Plašākai publikai

Posted: Thu Aug 07, 2008 10:57 pm
by Bārda
Smith wrote:Rītā jāmēģina būt pie Motormuzeja.:cheer:
Es ar mēģināsu izrauties uz to laiku pie Motormuzeja - ja tik zinātu precīzāku laiku! Amplitūda jau paliela tajos pulksteņos, kad var gaidīt.