• Glābjam kalendāru
Page 1 of 1

Glābjam kalendāru

Posted: Tue Sep 20, 2011 2:05 pm
by Nauris_t16
Tātad, ņemot vērā vispārzināmu faktu, ka mums visiem ir apnicis savā nodabā fočēties un kopā veidot kalendāru, bet kalendāru ta gribas visiem, tad, manuprāt, būtu jānodrošina bildes arī nākamajam gadam. No vasaras un ziemas vēl varēs kaut ko atlasīt vai pat vēl šo to uztaisīt, bet nu iztrūkums ir.
Un tā kā šobrīd vasaras mašīnas vēl nav ieziemotas, smukie diski nav nolikti šķūnīti par labu ziemas apaviem, vajadzētu, laikam, ķert mirkli, ne? :) Vienkārši skaisti vienoties nelielai fotosesijai, tāpat, kā pagājušajā Novembrī? Riga Plazā - ka ir gan foto-objekti, gan cilvēki ar fotoaparātiem, kas vēlas ar savām bildēm visus iepriecināt.

Manuprāt, atliek tikai izvēlēties vietu un laiku, ne?



p.s. El Prezidente akceptē, vienkārši ir pārāk aizņemts, lai pats kaut ko bīdītu :)

Re:Glābjam kalendāru

Posted: Tue Sep 20, 2011 2:32 pm
by lawyer
Atbalstu! :)

Varu piedāvāt arī kaut ko no Nordkapp un INTSAAB bildēm. Droši vien pārējiem braucējiem arī kaut kas labs būs aizķēries :)

Re:Glābjam kalendāru

Posted: Tue Sep 20, 2011 6:31 pm
by Normunds
Papildinu Lawyeru ar to pašu sēriju no mūsu skata punkta.:)

Re:Glābjam kalendāru

Posted: Tue Sep 20, 2011 10:48 pm
by KoreFun
Vakar biju jaunajā Rimi Dammes ielā. Vakarpusē, kad jau spīd apgaismošanas lukturi virs stāvvietas var safočēt ļoti skaistas bildes. Tik vajag kādu fotogrāfu, kas prot tos skaistus kadrus atrast un saveidot:)

Re:Glābjam kalendāru

Posted: Sat Sep 24, 2011 1:40 pm
by lablaiks
Nu nezinu, vai fotogrāfs līdzēs, vai rimčika stāvvieta būtu īstā vieta, pat ar vakara gaismām, manuprāt nepareizs virziens. Labāk uztaisiet kalendāru ar pasākuma bildēm, kur autiņi ir kustībā, vai atkal kādā eksotiskā nelatvijā. Visiem būs interesanti.

Re:Glābjam kalendāru

Posted: Sun Sep 25, 2011 12:34 pm
by walcc
Liepaajaa ljoti laba gaisma bildeeshanai :)
Image