Saab virsbūves daļas


Post Reply
elbruss
Eksperts, ne tehniskais
Eksperts, ne tehniskais
Posts: 82
Joined: Tue Aug 26, 2008 7:11 am

Saab virsbūves daļas

Post by elbruss »

Sveiki!

Manā īpašumā ir 2004.gada Saab 9-5 universālis (melns ar gaišu salonu). Ir doma ar to vēl 1-2 gadus nobraukt, jo tehniski viss ir labi, bet vizuālais izskats gan ir palicis gaužām bēdīgs. Motora pārsega vāks viss rūsas punktos, krāsa vietām nolobījusies, aizmugurējais bagāžnieks drīz būs caurs, durvīm tie alumīnija trijstūri pie spoguļa nokorodējuši un notecējuši galīgi balti.
Cīnīties ar rūsu un krāsot liekas bezjēdzīgi, jo sanāk dārgi (100-130 EUR par detaļu) un rūsa drīzumā tik un tā izlīdīs ārā. Paskatījos ss.lv sludinājumus un man rodās iespaids, ka katrā vārtrūmē stāv kāds līdzīgs Saabs un tirgojas pa detaļām (25-75 EUR par katru no durvīm, motora pārsegu, bagāžnieku). Nez vai tā tiešām ir vai man radies maldīgs priekšstats?

Es būtu gatavs ieguldīt kādus 200-250 EUR, ja varētu nomainīt mana Saab vizuāli bēdīgākās lietas pret nedaudz labākām (lieliski saprotu, ka šrotā atrastās nebūs ideālas, bet nu tomēr).

Varbūt jums ir kāds labs ieteikums? Ideāli būtu kāds zināms automehāniķis vai šrota darbinieks, kas var atrast nepieciešamās lietas un arī nomainīt par saprātīgu cenu. Ļoti negribās pašam braukāt riņķī pa šrotiem, cīnīties ar šrotu skarbajiem večiem un pēc tam pavadīt visu nedēļas nogali skrūvējot (bez zināšanām, tas aizņems neadekvāti daudz laika).

Nepieciešamās lietas:
motora pārsegs (obligāti)
bagāžnieka vāks (obligāti)
šofera durvis(ļoti vēlams)
aizmugurējās labās puses durvis (ieteicams)
User avatar
rzmzr
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 444
Joined: Wed Jun 29, 2016 1:24 pm

Re: Saab virsbūves daļas

Post by rzmzr »

Par 200-250, varbūt, salasīsi visu savu listi, gluži par velti vēl neatdod, un brauksi ar varavīksnes auto, jo savā krāsā atrast ir diezgan nereāli.

Palūko ssā, apzvani, un uzreiz prasi, cik grib, un nosauc 20-30 eur (atkarībā no prasītās summas) zemāku cenu, un ka par tādu naudu uzreiz brauc pakaļ, šrotinieki tikai priecīgi, ja tiek vaļā.
1998 9-3 2.0T, pšš - Pārdots
2006 9-5 Aero, manuālis - B235R + B234 Hybrid - Pabeigts?
1996 BMW E36 B204 - procesā
Post Reply