9000 CD, 1992 automaats

Post Reply
User avatar
ifka
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 469
Joined: Thu Aug 27, 2009 12:14 pm
Location: Ādaži

9000 CD, 1992 automaats

Post by ifka »

Iztaisnojot frontes liiniju un atbriivojot vietu citiem projektiem, nedaudz smagu sirdi tiek piedaavaats shis: 9000CD, 1992, bezturbo, automaats. Izcelts no miskastes, iespeeju robezjaas godiigi sakopts.

Labaas lietas:

2017 Novembra beigaas izieta skate ar dazjiem vieniniekiem.

Dzineejs OK & sauss, nomainiita kasete, vadiiba, jauna OEM agregaatsiksna, ellja & filtrs, dzeses skjidrums. Sadales kjeede labaa staavokli, balansieru kjeede izraveeta. Motortelpa sameeraa tiira.
Baterija OK.
Godiigi iznjemts AC, jo iztvaikotaajs uc. komponenti bij sapuvushi. Klimatkontrole nevainojami straadaa ECO rezjiimaa. Iztiiriiti gaisa piepludes kanaali un jauns salona gaisa filtrs - drankjiiba nebus jaaelpo.
Melnas aadas salons godiigaa staavoklii (bez caurumiem un pankuukaam). Apsilde straadaa abiem seedekljiem. Svaiga, ar aadu apvilkta stuure. Koka imitaacijas panelji gan "fascia", gan uz durviim. CD radio ar aux ieeju un atseviskju USB piesleegvietu laadeeshanai. Analogais pulkstenis + 80 gadu MMI cienitaajiem tiek dots liidz arii digitaalais.
Visas elektriskaas sisteemas darbojas, tai skaitaa arii kruiizkontrole uc.
Ruusa apkarota gan sametinot, gan atseviskjaas vietaas aiz/salaapot ar stiklaskjiedru. Nomainiiti prieksheejie spaarni un prieksheejaas durvis. Salonaa uudens nenonaak. Visi panelji, moldingi un bljembuki vietaa.
Lieliskas ziemas riepas ar radzeem uz labiem pelmenjdiskiem (Michelin "Ivalo" 8mm). Vasarai vissezonu ca. 5mm uz paplatinaatajiem diskiem. Peedeejos, kaut nemet un nav sadauziti, prasaas nokrasot. Pamatiigs, bet neuzkriitoshs sakabes aakjis.

Atlikushie darbi:

Dzineeja spilveni prasaas nomainju (ir rindaa uz donoru - pacjuksteeshu kur). Klusinaataajs vairs nav nevainojams, tomeer dodu liidz divas gandriiz jaunas aizmugureejaas daljas + katalizatoru un bikses darba kaartiibaa. Sulo kreisaa pusass - domaajams bliivsleegs. Prieksheejais, labais apaksheejais lodbalsts veel lietojams, bet driizumaa prasiitos nomainiit. Kustiiba aizmugureejaa stab. buksees, bet skati izgaaja.

Paareejais:

Kaarba cieshamaa staavoklii, svaiga ellja, neliels raaviens starp 3/4, bet iespeejams tas vareetu samazinaaties peec dzineeja spilvenu nomainjas. Noteikti veel ilgstoshi braucama. Virsbuuve, iznjemot jumtu un bagazjnieka vaaku nokrasota ar baloninju. Noteceejumu & sveskjermenju iesleegumu :) nav, tomeer, taa kaa tika kraasots aaraa un veejaa, kraasas slaanis nav nevainojami gluds – smukumam un spiidumam dereetu uzpuleet.

Cena 700 Euro. Interesentiem PM, vai 29214921
Attachments
DSC04520.JPG
DSC04342.JPG
DSC04335.JPG
DSC04333.JPG
DSC04302.JPG
Post Reply