SAAB Stūrmaņu Stūre 11.03.2006

Sestdien, 11. martā notika SAAB pasākums, kur visu noteica stūrmaņa izveicība. Pilota uzdevums bija paļauties uz stūrmaņa spēju atrast taisnāko ceļu uz finišu, pa ceļam atzīmējoties nepieciešamajos kontrolpunktos

Pasākums aktīvākajiem sākās ar SO "SAAB Klubs" 2005/2006.gada pilnsapulci jau plkst. 09:00, kuras laikā atskatījāmies uz 2005.gadā paveikto un plānojām 2006.gada pasākumus.

11:00 visi interesenti apbruņojušies ar kartēm, kalkulatoriem un kompasiem pulcējās pie “E&S Auto”, veica reģistrāciju "Stūrmaņsūrei" un noklausījās detalizētu instruktā˛u par to, ko drīkst, ko nedrīkst, un kas galu galā būs jādara.

Uzdevums bija vienkāršs: atvēlētajā laikā jāatrod Daugavas otrā pusē izliktie kontrolpunkti, tajos jāatzīmējas, jāveic tiesnešu pēkšņi sagatavotais brauciens pēc leģendas uz 2 papildkontrolpunktiem un jānokļūst finišā pie SAAB lielā pusbrāļa Scania:). Trases kopgarums ideālā gadījumā bija 79 km (da˛i nobrauca virs 100km), kuros izvietoti 12 KP. 

Pa ceļam vismaz 2x jāapskata senie lidaparāti:).

Kā vienmēr uzvarēja stiprākie, bet jaukas un azartiskas emocijas guva visi, kas piedalījās.

Pasākuma noslēguma pusdienas “Ingarā”

Vairāk bil˛u: http://foto.inbox.lv/saabclub/SturmanSTure2006

Rezultāti: http://www.saabclub.lv/SAAB_stuure_2006.htm

Apbalvošana: Latvijas SAAB kluba 8-tās Dzimšanas dienas svinībās piektdien, 24. martā, Ķīpsalas “Saules Akmens” atpūtas kompleksā, Balasta dambī 1a, Rīgā. Saviesīgā daļa risināsies no plkst. 18.00 līdz 23.00 ar foto un video pavadījumu, auksto galdu un pirti. Alkohols ir katra paša ziņā. Pasākuma dalības maksa ir 10 lati, Saab kluba biedriem 8 lati, no personas. Par savu līdzdalību lūdzam ziņot līdz 22.martam telefoniski 9220123 vai rakstveidā Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

 

Vienmēr Jūsu SAAB Klubs