Sarkans 9k Aero


Post Reply
Aerik
Kaut ko sāk saprast
Kaut ko sāk saprast
Posts: 26
Joined: Thu Jun 26, 2014 10:12 pm

Sarkans 9k Aero

Post by Aerik »

Sveiciens Saab ipasnieki. Tikai pie jums varetu uzzinat kkadu info. Tika nopirkts bijusais Markusa Auto. Sarkanais Aero. Nopirkts vins ar domu laist ta ka donoru, bet kka necelas rokas jaukt vinu.
Masina neesot laba stavokli, teh.apskate tika konstateti 16 divnieki ,bet pa lielam nav nekas tik traks. Vizuali, dazas vietas krasa nogaja nost. Un ir caurumi pakalejas arkas.
Tika konstateti labumi, maptun vadiba 4 stage, maptun izplude, maptun armetas pievadi pie turbinas, pie ta visa visi 4 amisi un atsperes ari no maptune. Priekskam stav svecite uz izpludes bundula, pagaidam neiebraucu ;)
Pie dzirdetiem 345 z/s kka neticas. Stav orig. Sprauslas ,kuleris, turbina izskatas ari originala TD04.
Varbut kkurs vel zin kkadu info par to auto. Kas beidzot ir tani dzineja ieksa, vai nu ir jega celt to masinu augsa ? Pec pirksanas tika konstateta dzineja dumosana, uzreiz bija nomerita kompresija (8.4; 9.4 ;9.4 ;9) Turbinai ir abi divi lufti ,tika nonemta uz restauraciju. Kas varetu but vel pie vainas tai dumosanai ?
User avatar
edijs
Saab Kluba biedrs
Saab Kluba biedrs
Posts: 5114
Joined: Wed Jan 16, 2008 8:03 am
Location: Riga
Contact:

Re: Sarkans 9k Aero

Post by edijs »

Apsveicam ar pirkumu! :clap:

Pirms ķeries pie citu mezglu "celšanas augšā", kārtīgi padomā, vai vēlies to visu darīt uz esošās bundžas. ;) Kas gan var būt sāpīgāk, kā krāmēt kopā visādus labumus un beigās "projektu" nolaist podā dēļ neizturāmās cīņas ar rūsu. Protams, jebkurā brīdī visus labumus var pārkrāmēt uz citu bundžu, taču jautājums, vai to nav prātīgāk darīt jau laikus, ietaupot laiku, finanses un nervus.

Skatos Maptun lapā Stage 4 komplektāciju - tur jau arī nav ne vārda par citu turbīnu, tātad tas pats TD04 paliek, vien wastegate actuator mainīts. Kūleris it kā cits, bet realitātē jau tur varētu būt pielāgots arī ne-maptun. Vai arī tur stāv pilnīgs stock? Sprauslām gan tā kā vajadzētu būt zaļajām, jo, ja nemaldos, stock sprauslas bija trešā steidža gandrīz griesti.
Saab 900OG T8 '84., Saab 9000 Aero Maptun Stage 3, Saab 9000 Aero Hirsch Performance Stage 1
Saab 9000 rezerves daļas - http://9000.lv/ - 26 316 361
Aerik
Kaut ko sāk saprast
Kaut ko sāk saprast
Posts: 26
Joined: Thu Jun 26, 2014 10:12 pm

Re: Sarkans 9k Aero

Post by Aerik »

Sprauslas ir sarkanas. Var but vinam to kompenseja ta gazes iekarta...interkulleris 100% stock.
Man interesanti kas daras dzineja iegsa. Vai nu tiesam vinam ir tie kaltie virzuli ? Sliktakais tas, ja gribesu mainit gredzenus, man vajadzes kkadu info pa tiem virzuliem. Ideali protams pasi no viniem ;) man naca lidzi pat ceki no maptune. Velak pieliksu bildes...
Post Reply