Jaudas trūkums
Jaudas trūkums
Varbūt kādam ir bijusi tāda problēma : 2,2 tid auksts strādā perfekti, pēc uzsilšanas sāk klabēt vārsti un motors strādā uz samazinātu jaudu . Kompjuters uzrāda sadales vārpstas nesinhronizāciju ar degvielas sūkni. Iesaka mainīt ķēdi, bet bez garantijas
Re: Jaudas trūkums
A varbūt kloķvārpstas apgriezienu devējs kaput?
No tā klab vārsti???elmo wrote:A varbūt kloķvārpstas apgriezienu devējs kaput?
Pati sadalene noteikti arī būs jāmaina + zobrats.raul wrote:Varbūt kādam ir bijusi tāda problēma : 2,2 tid auksts strādā perfekti, pēc uzsilšanas sāk klabēt vārsti un motors strādā uz samazinātu jaudu . Kompjuters uzrāda sadales vārpstas nesinhronizāciju ar degvielas sūkni. Iesaka mainīt ķēdi, bet bez garantijas
Lētāk būs iecelt dzīvu dzinēju.
Tu to visu izsecināji no interneta diagnostikas?
Daudzi droši vien sapņo kļūt par Tavu mehāniķi
P.S. Tev juristu nevajag? Varam sataisīt Tev testamentus visādus, līgumus, mājokļa iekšējos noteikumus, rīkojumus - Lielā Resnā saka, ka vajag!
Daudzi droši vien sapņo kļūt par Tavu mehāniķi
P.S. Tev juristu nevajag? Varam sataisīt Tev testamentus visādus, līgumus, mājokļa iekšējos noteikumus, rīkojumus - Lielā Resnā saka, ka vajag!
Live as you should die tomorrow, learn as you would live forever
Uz arteh jābrauc, citu variantu nav un nevar būt!
gudriniek, foruma ekspert, remontmeistar caur klaviatuuru, izsaki savu viedokli, nevis spreegaaRA3 wrote:Uz arteh jābrauc, citu variantu nav un nevar būt!
SAAB 900og cv
SAAB 9-3og SE
SAAB 9-3og Aero
SAAB 9-3ng Aero TTiD
...
SAAB 9-3og SE
SAAB 9-3og Aero
SAAB 9-3ng Aero TTiD
...
+1.RA3 wrote:Uz arteh jābrauc, citu variantu nav un nevar būt!
Ainārs dusmīgs, ka tu uzrakstīji pirmais.
naidzels wrote:+1.RA3 wrote:Uz arteh jābrauc, citu variantu nav un nevar būt!
Ainārs dusmīgs, ka tu uzrakstīji pirmais.
EX SAAB 9³ SS , šobrīd divi X3 "bavāriešu dīzeļbobiki"
Ka es tev saku, dīzelis vainīgs! Ja brauktu ar benzīnu, nekas neklabētu!RA3 wrote:Uz arteh jābrauc, citu variantu nav un nevar būt!
Es gan balsoju par to, ka jāpārtaisa uz gāzi!elmo wrote:Ka es tev saku, dīzelis vainīgs! Ja brauktu ar benzīnu, nekas neklabētu!RA3 wrote:Uz arteh jābrauc, citu variantu nav un nevar būt!
9-5 Silver Aero 2001 for sale
9-5 Silver Griffin
9-5 Silver Griffin
Nu ja visi,tad es ar - brauc uz arteh uztaisīt diagnostiku. Nopietni ! Lai nebūtu tukša muldēšana ,tad minēšu kādu problēmu-siltam nepietiekams eļļas spiediens,vai nepareizs degvielas daudzums un aizdedze!
http://www.sensonpaint.lv
29940215
LV
Saab 9-5 2000 2.3t aero TD04HL-16T , B234i camshafts,3.5bar fuel pressure,lightweight flywheel,ecm soft powered by Jancis
29940215
LV
Saab 9-5 2000 2.3t aero TD04HL-16T , B234i camshafts,3.5bar fuel pressure,lightweight flywheel,ecm soft powered by Jancis