2019 Saab Sprints - 9.jūnijs

 

 

9.jūnijā Latvijas SAAB klubs rīko pasākumu “SAAB Sprints” Biķerniekos.

Mēs turpinām šīs sezonas SAAB entuziastu tikšanās programmu ar pasākumu slēgtajā Biķernieku trasē.

Pasākuma norises laiks - svētdiena, 9.jūnijs.

Ierašanās no 15:00

Instruktāža dalībniekiem, kuri dosies trasē 15:30

Pirmais starts 16:00

Noslēgums 18:00

Aicināti ir visi SAAB markas braucēji, gan tie kas deg ar vēlmi sacensties ar pavadītajām sekundēm trasē, gan arī skatītāji, atbalstītāji un noteikti arī tie, kuri vēlas draudzīgā atmosfērā pavadīt svētdienas pēcpusdienu.

Pasākuma dalības maksa ir tikai SAAB braucējiem kuri dodas trasē, un tas ir 30 €

SAAB kluba 2019.gada aktīvajiem biedriem - 20 €

Trases braucējiem iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta. Plānotais beidzamais pieteikšanās datums ir 5.jūnijs vai arī kamēr dalībnieku skaits sasniegs 30 braucējus.

Trases konfigurācija būs veidota ietverot gan daļu no Biķernieku Meistarības apļa, gan arī kartinga trasi. Trases veidotāji saka, ka “... konfigurācija būs interesanta arī mazāk jaudīgiem auto un dalībniekiem ar mazāku pieredzi sportiskā braukšanā, bet apsolām, ka azartu nezaudēs arī pieredzējuši piloti”. Pasākumā būs mūsdienīga laika kontrole ar rezultātiem uz lielā ekrāna.

Obligātās lietas pašam braucējam ir auto vai moto aizsargķivere, noslēdzošs apģērbs (garās bikses un rokām garās piedurknes) un piemēroti braukšanas apavi, kuri sākotnēji nav domāti pludmalei. Cimdi ir rekomendēti, bet ne obligāti.

Prasības auto ir spēkā esoša tehniskā apskate, ugunsdzēšamais aparāts un šoreiz arī riteņu skrūvju pievilkšanas atslēga. Beidzamo liksim jūs pielietot pirms pirmā un pēc katra trasē pavadītā brauciena, tāpēc ērts instruments atvieglos jums riteņu skrūvju pievilkšanas pārbaudes. Atļautas būs ielas riepas. Ja SAAB auto ir būvēts slēgtām trasēm vai uz Biķerniekiem tas dosies ne savā gaitā, lūdzam iepriekš sazinieties ar klubu lai izskatu katru šādu pieteikuma gadījumu atsevišķi.

Īpašs Paldies “SAAB Sprinta” pasākuma atbalstītajiem un Latvijas Antīko Automobiļu klubam par iespēju kopīgi veidot šo pasākumu.

Reģistrējies pasākumam šeit

Uz tikšanos Biķerniekos,

Jūsu SAAB klubs

 


Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com