9000 logi


Post Reply
User avatar
ZingZeng
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 2261
Joined: Fri Jan 18, 2008 7:41 am

9000 logi

Post by ZingZeng »

Kauns pat rakstit un uzdot tik vienkarsus jautajumus, bet tadel jau sis forums ir domats.

95.g. 9K aero (kas nebutu svarigi) jau 2 dienas priekseja pasaziera logs ir atteicies virinaties :P

Vai vaina butu sledzi vai pasa motoriti ? Es sliecos uz sledzi un ta kontaktiem.

Kadi vel varianti tiek piedavati un to risinajumi ? ;)
saule
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 564
Joined: Mon Jan 28, 2008 7:36 am
Location: Sigulda

Re:9000 logi

Post by saule »

Vēl i varints, ka vads kaut kur pušu, visticamāk, ka vietā kur tie locās, tas ir vietā, kur tie no stenderes nāk ārā un ieet durvīs.

Pie slēdža tak var pielikt lampu un redzēt vai strāva pienāk , vai nē. To pašu var atkārtot ie motoriņa. Itkā vajadzētu būt tā, ja lēdzis vesals un noklemmējis mehānisms, tad nospiežot pogu vajadzētu sajust, ka dzinējs bišķi grūtāk strādā (pie ieslēgta dzinēja)

Jārisina metodom tika... :)
SAAB un SUBARU
Viensjaanis
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 590
Joined: Mon Feb 25, 2008 2:00 pm
Location: Rīga,Imanta

Re:9000 logi

Post by Viensjaanis »

Ja spaidot pogu,motorins neizdves nekadas skanas,tad mos nepienak strava.Ja durvis kraksk,tad skaidrs,ka mehanismam gals pienacis.
Nekad nav nacies tas pogas jaukt,bet varetu but,ka ir iespejams samainit stepselus vietam.Ta tu varetu noskaidrot vismaz,vai poga vesela.Visticamak,ka podzina izbeigusies.Manejam sita cakarejas pakalejais kreisais.Bet intensivi paspaidot sak stradat.
SAAB 9-3 SE 2002 stock 150hp
GuntisG
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 639
Joined: Tue Jan 15, 2008 5:20 am
Location: Roja

Re:9000 logi

Post by GuntisG »

Manam ar kādreiz nestrādāja priekšā pasažiera pusē. Pirmais, ko darīju, ķēros klāt slēdžiem. Izdarīt tiem slēdžiem neko tolkam nevar, jo tie visi ielikti vienā grūti atveramā blokā. Tā kā man bija bail salauzt, tad nemaz nemēģināju slēdžu bloku jaukt. Sāku jau apsvērt iespēju samainīt vadus vietām pašā štekerī pie slēdžu bloka, bet kamēr študierēju shēmas, fāters paspaidīja pogas un teica, ka nospiežot attiecīgo slēdzi, durvīs kautkas klikšķot. Cītīgi ieklausījos, tiešām klusiņām noklikšķ! Tad nu jaucu vaļā durvi un loga motoriņu. Motoriņš bija pilns ar nodilušo oglīšu putekļiem un kolektoram kontakti galīgi melni. Iztīrīju motoriņa iekšas un kolektoru, saliku kopā, pieliku pie aķa - JES! Darbojas! Tā kā sāc vien ar klausīšanos pie durvīm klikšķ vai nē. Ja nav tur, tad vari pārmesties pie durvju štekera - pēc shēmām jāizpīpē kuri kontakti ir logu pacēlājam un jāpārbauda vai pienāk strāva. Mācies no manām kļūdām un slēdžus atstāj pēdējos, ko ķidāt.
2003. 9-5 W 2,3 t
Post Reply