Bērnistabas izpārdošana

Bez SAAB'iem nomoka arī citi jautājumi
Post Reply
User avatar
elmo
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 12839
Joined: Tue Jan 15, 2008 7:08 am

Bērnistabas izpārdošana

Post by elmo »

Bērns paaudzies un šis tas kļuvis lieks, tādēļ tiek rīkota bērna mantu izpārdošana:

1.Auto sēdeklītis BeSafe iZi Sleep 0-13.kg. Sīkāks apraksts šeit:
http://www.ss.lv/msg/lv/for-children/au ... 1675591529
Saabistiem protams draudzīgāka cena nekā visādiem šādiem tādiem no malas. :laugh: Turklāt SAABA tak jāliek skandināvu ražojuma krēsliņi. Drošs SAABS + drošs krēsliņš=maksimāla drošība bērnam.
PĀRDOTS!!!

2.MobiCam Digital bērna monitorēšanas (video ar naksts redzamību+radio)sistēma ar iespēju kamerai pieslēgties caur internetu, bet tad no ebay būs jāpasūta vēl papildus pričendāļi. Lietota tikai dažas reizes.
Image

Tāda pati kā aprakstā ar visu iepakojumu.
http://www.familysafemedia.com/mobicam_ ... 70062.html

REZERVĒTS!!!

3. STOKKE XPLORY bērnu rati. Principā ir 2 gabali, vieni gandrīz kā jauni (kulba, sporta daļa, lietussargs/saulessargs, moskītu tīkls, lietus plēve, iepirkumu soma, pampersoma, sīkumlietu maciņš,alus/kafijas kausa turētājs, spešel edišen otras Rīgā tādas nav unisex krāsojums, orižinal sedziņa, siltumsoma ninnei, )par LVL 350(ticiet man, tas ir pa lēto). PS: BRĪDINU, šitie rati ir reāls PUSSY magnēts, ja vecis iziet parciņā bērnu izstaidzināt, no dāmām nevar atkauties!!!:laugh:
Image

Šiem došu līdzi arī adapterus, lai var uzlikt uz ratu bāzes punktā Nr.1 tirgoto bērnu sēdeklīti.

Otri mazliet apskrāpēti, jo daudz lidojuši un pārcietuši lidostas darbinieku skarbo izturēšanos pret bērnu mantām, sporta komplektācijā bez kulbas, bēšas krāsas un bēšu iepirkuma somu un zilas krāsas pampersomu kā arī lietus plēvi.
Izskatās aptuveni šitā:
Image
Ļoti ērti var izmantot arī kā barošanas krēslu - tas arī ir galvenais iemesls, kādēļ izvēlējāmies ceļot tieši ar šiem ratiem, sēdēšanas augstums regulējas un nav nekādu problēmu restorānos, kur par bērnu barošanas krēsliem nav padomāts.

Šitiem cena varētu būt 100 Ls.
Post Reply