Jumta logs 9-3 '98.gada cabrio


Post Reply
TequilaLV
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 1
Joined: Mon Jan 06, 2014 6:09 pm

Jumta logs 9-3 '98.gada cabrio

Post by TequilaLV »

Vienā skaistā dienā auto saplaisāja un izbira aizmugures jumta logs. Cena pie Alfa motors virs 500 EUR :shock: Esmu pārmeklējusi visu internetu - ss.lv, ebay utt. un neatradu nevienu alternatīvu :( Priecāšos, ja kāds varēs padalīties ar ieteikumiem, kur vēl varētu cerēt atrast jumta logu par sakarīgāku cenu.
User avatar
Arnijs
Dievs
Dievs
Posts: 7176
Joined: Tue Jan 15, 2008 3:54 am
Location: Riga

Re: Jumta logs 9-3 '98.gada cabrio

Post by Arnijs »

TequilaLV wrote:Vienā skaistā dienā auto saplaisāja un izbira aizmugures jumta logs. Cena pie Alfa motors virs 500 EUR :shock: Esmu pārmeklējusi visu internetu - ss.lv, ebay utt. un neatradu nevienu alternatīvu :( Priecāšos, ja kāds varēs padalīties ar ieteikumiem, kur vēl varētu cerēt atrast jumta logu par sakarīgāku cenu.
OEM var pasūtīt arī pie mums. Iespējams, ka varam saorganizēt sakarīgāku cenu par 500Eur, bet vienalga tas nebūs lēti. Iesaku sakontaktēt ar Igaunijas ražotni Kādreiz viņi izgatavoja arī individuālus pasūtījumus, bet tas bija ļoti sen. Taisnam stiklam izgatavošanas izmaksām nevajadzētu būt lielām, kaut arī tas būtu pasūtījums.
Visa elektronika darbojas uz burvju zilajiem dūmiem, kas atrodas tās iekšienē. Tad, kad šie dūmi izlaužas ārpusē, tad arī elektronikai psec.
YTC Īslīces 16
SAAB, Youngtimer un citu auto remonts t.29293629
User avatar
lawyer
Saab Kluba biedrs
Saab Kluba biedrs
Posts: 8235
Joined: Thu Jun 05, 2008 8:25 am
Location: Ādaži-Rīga

Re: Jumta logs 9-3 '98.gada cabrio

Post by lawyer »

Pameklē Zviedrijā: blocket.se ;) Varbūt tur kaut ko atrodi lietotu!

Jauna cenu vari pajautāt vēl ARTEH (kontaktus paskaties arteh.lv vai sameklē forumā Arniju) - varētu būt arī zemāka nekā Alfa Motors, bet tāpat tālu no minētās droši vien nebūs - jaunas kabrio specifiskās daļas ir ļoti dārgs prieks - pērkot kabri, ar to ir jārēķinās ;)
Live as you should die tomorrow, learn as you would live forever ;)
Andreas
Eksperts, ne tehniskais
Eksperts, ne tehniskais
Posts: 122
Joined: Mon Oct 17, 2011 9:21 pm
Location: UK, Southampton

Re: Jumta logs 9-3 '98.gada cabrio

Post by Andreas »

Anglijas ebajā, lietotiem cenas ap 100 mārciņām, plūs kādi 20 -25ls (atvainojiet, neesmu vēl apguvis to EURO padarīšanu) kurjeram par piegādi uz Latviju. Aizvien vairāk kurjeru piedāvā iespēju savākt no pārdevēja mantu, vai arī norāda savu Anglijas adresi uz kurieni var sūtīt preci un tad viņš preci aizgādās uz Latviju.
Ja vajag palīdzību droši, varu iedot savu adresi un tad kurjeru vai nu vari izmantot ar kuru mēs parasti sūtam, vai arī atrast kādu citu.

Apskaties arī vācijas ebajā, gan jau ka tur aŗi ir kas atrodams un tad as lbss.lv palīdzību vari atgādāt uz Latviju.
Post Reply