Xeramic


Post Reply
GC1
Eksperts, ne tehniskais
Eksperts, ne tehniskais
Posts: 139
Joined: Tue Jan 15, 2008 1:44 pm
Location: Rîga

Xeramic

Post by GC1 »

Pieklīda pie manis viens reklāmas buklets par unikālo "Xeramic" dzinēja eļļas piedevu - nu tādi brīnumi sarakstīti, laikam vadoties pēc teorijas, ka meliem jābūt grandioziem, tad tiem vairāk tic. ;) Bet nu tomēr, kā īsti ir, vai padilušā Saabiņa motorā tādu liet ir prāta darbs, un vai var cerēt, ka vismaz neko ļaunu, piemēram, turbīnai tāda piedeva nenodarīs?
maily
Eksperts, ne tehniskais
Eksperts, ne tehniskais
Posts: 95
Joined: Thu Jan 24, 2008 2:06 pm
Location: Engure

Re:Xeramic

Post by maily »

:silly: ja godigi tad padoma pats kursh tev var pieradit ka tavs motorins tagad kalpos daudz ilgak. un kurs tadus petijumus ir veicis iznemot reklama un sava starpa runajot cik un kas ir labs vai slikts. ja motors ir sadilis tad vins jataisa ;)
GC1
Eksperts, ne tehniskais
Eksperts, ne tehniskais
Posts: 139
Joined: Tue Jan 15, 2008 1:44 pm
Location: Rîga

Re:Xeramic

Post by GC1 »

Nekā taisāma tai motorā pagaidām nav, bet eļļas spiediens ir nedaudz zemāks nekā vajadzētu. Un tad solījumi, ka kompresija palielināsies par 30 % izklausās vilinoši - kāpēc neizdarīt tam motoram k.ko labu? ;) Bet mani interesētu, vai kāds zina, ko par to varētu domāt turbīna?
Iceman
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 574
Joined: Wed Jan 16, 2008 3:07 am
Location: Ventspils

Re:Xeramic

Post by Iceman »

labu laiku atpakaļ bij man unikāls aparāts mitsubishi cordia sporta versija ar 1,8 turbo benzīna dzinēju. Par cik motors dūmoja (zili dūmi) un jūtami ēda eļļu - tad izdomāju pamēģināt šo xeramic. Rezultātā motoram dūmošana redzami samazinājās un eļļu ar ēda mazāk. Diemžēl sanāca tā, ka drīz pēc tā visa pasākuma man notika ķibele ar degvielas pieplūdes šļauku, kā rezultātā auto aizdegās. Atjaunot vairs nebija vērts un pateikt kā saglabājās sākumā labais efekts no xeramic pastāstīt nevaru.
Vēl varu pastāstīt kā stanoil (ja nemaldos latviešu izstrādājums) izārstēja man nissan bluebirds 2,0D sūkni. Problēma bij ar auto brīvgaitas apgriezieniem. Atregulēt nekādi - vai nu par augstu, vai arī auto noslāpst. Ielēju šo stanoil - efekts interesants. Auto strādā visu laiku tikai režīmā gāze grīdā un aiz muguras tāds baltu dūmu mākonis, ka pārsit pušu jebkuru ikarusu. metot pa robiem es neļāvu auto griezt to dzinēju līdz maksimumam un centos mazliet pabraukt pa šoseju. Kad likās, ka viss ir sačakarēts vēl vairāk auto pēkšņi brīvgaitā no pilniem apgriezieniem noslāpa. Tad iedarbināju un viss darbojās kā nākas - tikai brīvgaitas nav. Brīvgaitu atregulēju un viss bij kulē.
Tā kā efekts no eļļas piedevām ir un starp citu arī reiz karburatora brīvgaitu izārstēju ar degvielas piedevu ;)
BE CE DE
User avatar
Imka
Zināms jau visiem
Zināms jau visiem
Posts: 212
Joined: Tue Jan 15, 2008 8:45 am
Location: Ikðíile

Re:Xeramic

Post by Imka »

GC1 wrote:Nekā taisāma tai motorā pagaidām nav, bet eļļas spiediens ir nedaudz zemāks nekā vajadzētu. Un tad solījumi, ka kompresija palielināsies par 30 % izklausās vilinoši - kāpēc neizdarīt tam motoram k.ko labu? ;) Bet mani interesētu, vai kāds zina, ko par to varētu domāt turbīna?
Man arī baigais vilinājums šito pamēģināt, bet bail :laugh:
Post Reply