ABS TCS


Post Reply
Saulite
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 4
Joined: Wed May 28, 2008 5:20 am

ABS TCS

Post by Saulite »

Kas ir par vainu, ja uz panela paradas pazinojums TCS off, Brake (sarkana krasa)? Pie tam sis pazinojums paradas periodiski, piem., no rita nobrauc kadus 30km, uzkrit pazinojums, deg visu dineu. Nakosaja rita tas pats- no sakuma panelis tirs, pec tam atkal paradas pazinojums. Vikinga teica, ka jamaina ABS TCS bloks, jauns maksa dargi, Alfa solija saremontet pa 400Ls. Vai ta ir vieniga iespeja? Varbut kads var ko ieteikt? PIem.,letaks specuks SAAB remontos ari deretu:)
zaz
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 872
Joined: Tue Jan 15, 2008 7:24 am
Location: Jelgava - Rîga
Contact:

Re:ABS TCS

Post by zaz »

Palasi TE

Bet ja tiešām ABS TCS bloks čupā, tad ir "neliels" ieberziens :blink:
User avatar
Arnijs
Dievs
Dievs
Posts: 7176
Joined: Tue Jan 15, 2008 3:54 am
Location: Riga

Re:ABS TCS

Post by Arnijs »

Saulite wrote:Kas ir par vainu, ja uz panela paradas pazinojums TCS off, Brake (sarkana krasa)? Pie tam sis pazinojums paradas periodiski, piem., no rita nobrauc kadus 30km, uzkrit pazinojums, deg visu dineu. Nakosaja rita tas pats- no sakuma panelis tirs, pec tam atkal paradas pazinojums. Vikinga teica, ka jamaina ABS TCS bloks, jauns maksa dargi, Alfa solija saremontet pa 400Ls. Vai ta ir vieniga iespeja? Varbut kads var ko ieteikt? PIem.,letaks specuks SAAB remontos ari deretu:)
Forumā virtuāli ar Tech nodiagnosticēt būs grūti! Un - ja jau reiz Vikingos ir uzstādīta diagnoze - būs vien jāsamierinās ar šo faktu. Cits nekas (mazāk sāpīgs) tur neuzrādīsies! Un šeit pat neiet runa par lētākiem spečukiem! šeit runa iet par specifiku - ABS blokus uz katra stūra neremontē. Lētāks variants ir pirkt nezināmu lietotu un mest krustus, lai šis neatsaka jau pirmajā nedēļā! ;)
Visa elektronika darbojas uz burvju zilajiem dūmiem, kas atrodas tās iekšienē. Tad, kad šie dūmi izlaužas ārpusē, tad arī elektronikai psec.
YTC Īslīces 16
SAAB, Youngtimer un citu auto remonts t.29293629
Post Reply