Kaut ko salaidu grīstē!!!


Post Reply
ziggy
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 6
Joined: Wed Nov 26, 2008 2:47 am

Kaut ko salaidu grīstē!!!

Post by ziggy »

Man šis ir jau ceturtais SAABs 2.0 1994 bez turbīnas.Pie mums mazpilsētā neviens jēdzīgi SAABus neremontē un mazākos darbus es cenšos izdarīt pats. Tātad, nomainīju ,,pečkas,, radiatoru, nekas sevišķs, jau vairākkārt biju mainījis ventilatorus.Bet šoreiz izdarīju lielu muļķību - aizmirsu atvienot,aķi, kā rezultātā man mašīna vairs nepielec, nav sprieguma uz benzīna sūkni, 14 drošinātājs, relejs kārtībā bet nepienāk spriegums uz releja vadības spoli. Varbūt vēl kaut kas ir ,pazudis, bet palika tumš.Vai kāds nevar palīdzēt un ieteikt uz kuru pusi ,rakt, Galīgs čaiņiks elektronikā neesmu, bet labs padoms ir zelta vērts.Protams man nav diagnostikas, es izlīdzos ar sentēvu metodēm -testeri.Liels paldies ka vismaz izlasījāt!!! Ar cieņu Ziggy.
User avatar
zinitis
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 1735
Joined: Mon Jan 28, 2008 2:40 am
Location: Jūrmala-Rīga

Re:Kaut ko salaidu grīstē!!!

Post by zinitis »

ziggy wrote:Man šis ir jau ceturtais SAABs 2.0 1994 bez turbīnas.Pie mums mazpilsētā neviens jēdzīgi SAABus neremontē un mazākos darbus es cenšos izdarīt pats. Tātad, nomainīju ,,pečkas,, radiatoru, nekas sevišķs, jau vairākkārt biju mainījis ventilatorus.Bet šoreiz izdarīju lielu muļķību - aizmirsu atvienot,aķi, kā rezultātā man mašīna vairs nepielec, nav sprieguma uz benzīna sūkni, 14 drošinātājs, relejs kārtībā bet nepienāk spriegums uz releja vadības spoli. Varbūt vēl kaut kas ir ,pazudis, bet palika tumš.Vai kāds nevar palīdzēt un ieteikt uz kuru pusi ,rakt, Galīgs čaiņiks elektronikā neesmu, bet labs padoms ir zelta vērts.Protams man nav diagnostikas, es izlīdzos ar sentēvu metodēm -testeri.Liels paldies ka vismaz izlasījāt!!! Ar cieņu Ziggy.
A modelis ta kaads Tavam saabam???
ziggy
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 6
Joined: Wed Nov 26, 2008 2:47 am

Re:Kaut ko salaidu grīstē!!!

Post by ziggy »

Man ir 9000 2,0 ecopower ,bet šodien tiku skaidrībā,vienkārši bija apsūbējis 9 kontakts ECU. Tas ka mainīju radiatoru bija vienkārši apstākļu sakritība.B) :) B)
Post Reply