2 automaata probleemas


Post Reply
cepts
Kaut ko sāk saprast
Kaut ko sāk saprast
Posts: 27
Joined: Thu Aug 14, 2008 6:25 pm

2 automaata probleemas

Post by cepts »

2.3t 9000 '93
Pāris problēmas ar automātu
1) Kad ilgāk pabraukā mēdz gadīties ka R neieslēdzās - ar atkārtotiem mēģinājumiem dažreiz sanāk iespraust, dažreiz ne.
! Ja noslāpē mašīnu un pielaiž, iespraužās no pirmās reizes, bez izņēmumiem. ! ( varētu nebūt vainīga pati kārba, bet kkas no elektronikas? )
2) Sākot paātrinājumu D robā kārba slēdzās turpu šurpu, kas traucē normali uzsākt braukšanu. Nevar saprast, kārba par ātru slēdzās 1-2-3, vai arī 1-2-1. Ieliekot 1 jeb 2 robā vis notiek ideāli. Tāda sajūta, ka pie vainas ir tas dačiks, kas nosaka to cik strauji uzspiests pedālis ( kas par to īsti atbildi un kur tas atrodās? ), jo paātrinoties lēnām un pacietīgi viss notiek pareizi. Tā raustīšanās ( slēgšanās ) notiek aptuveni aptuveni līdz 40km/h, tālāk vis notiek normāli neskatoties uz to, cik ātri spiež pedāli.

Abas problēmas varētu būt arī nesaistītas. Nekādas signāllampiņas nedeg, neskaitot TCS. TCS lampiņai jāaizdegās tikai konkrētās situācijas, jeb viņš ir pastāvīgi ieslēģts?
Viensjaanis
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 590
Joined: Mon Feb 25, 2008 2:00 pm
Location: Rīga,Imanta

Re:2 automaata probleemas

Post by Viensjaanis »

Diagoze tada,ka nafig SAAB automatu.Man ar pirmais SAABs bija automats.Vot nospraga.Par cik masina bija paveca,nosplavos un nopirku citu ar manualo karbu.Tik veciem autiniem automati parasti ir nojati un bez lieliem ieguldijumiem nesaremontet.Neredzeju iemeslu par karbas remontu izdot naudu,kas lidzinas masinas vertibai.
TCS lampinai gan nebutu jadeg.Man sim autinam ta lampina iedegas,kad no Throtle body bija viena vakumtrubinja nokritusi.
SAAB 9-3 SE 2002 stock 150hp
cepts
Kaut ko sāk saprast
Kaut ko sāk saprast
Posts: 27
Joined: Thu Aug 14, 2008 6:25 pm

Re:2 automaata probleemas

Post by cepts »

paldies par to pashu, tachu mashiina iipashumaa ir pasen un taas probleemas uzraadaas paaris meeneshu laikaa
Post Reply