SAAB iegāde ārpus Latvijas


User avatar
Gregers
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 4086
Joined: Thu Jul 10, 2008 11:05 am
Location: Riga
Contact:

Re:SAAB iegāde ārpus Latvijas

Post by Gregers »

krizdabz wrote:Tuvāko mēnešu laikā ir plānos kļūt par laimīgo SAAB 9-5 Aero saimnieku un sāku pētīt šī auto iegādes iespējas. Esmu izskatījis Latvijas reklāmas portālu piedāvājumu, dažus autoplačus un secinu, ka piedāvājums (tieši tādam SAABam kādu gribu) nav gana labs. Nākamais loģiskais solis ir doma par auto iegādi ārpus Latvijas robežām (naivā cerībā uz kvalitatīvāku auto), taču te atkal ir dažas problēmas. Īsti nav skaidrības kur meklēt/pirkt (mobile.de) un kā auto atgādāt uz Latviju. Tieši tāpēc vēlos uzjautāt zinošākiem ļaudīm (jums, foruma lietotāji) varbut kādam ir pieredze ar auto pirkšanu ārzemēs (Vācija/Šveice). Ir kādi "pārbaudīti" auto atdzinēji? Pameklēju Internetā un uzklīdu uz tāda prodo.lv. Kāds ir pircis savu auto pie viņiem, kādas atsauksmes? Varbūt vēl kādi ieteikumi?

P.S. Atvainojos, ja šis jautājums jau ticis apspriests iepriekš.
Ieej lapā Amelat.lv un uzzvani tam puisim, viņš ar auto piegādi nodarbojās. Pats lielākoties atrodās Amerikā kā rezultātā var pat sarunāt lai personīgi uzmet aci izvēlētajam auto.
Zinu cilvēkus kuri ir izmantojuši viņa pakalpojumus un pats no turienes LCD TV pa draugam dabuju uz šejienu.
Čomaks starpniecību ņem salīdzinoši nelielu, bet atstrādā pa pilnu programmu un riktīgi rubī fišku visās tajās amo lietās.
Ļoti iesaku!
Cenas arī Amerikā ir smieklīgi mazas kā arī komplektācija autiņiem super, bet tehniski tie paši Aero un LPT vien ir.
Post Reply